Korpa
Nema proizvoda u korpi
 

Komplet pločica sa šmirgl papirom

Komplet pločica sa šmirgl papirom
Klik za veći prikaz
cena: 11.950 RSD
raspoloživost: Izrada po narudžbi
šifra proizvoda: 210032
proizvođač: Kockica
prosečna ocena: nije ocenjen

količina Stavi u korpu

Hrapave i glatke pločice- Ovaj set od četiri pločice čini početni materijal za razvoj čula dodira i posredno priprema ruku za pisanje.Prva ploča predstavlja kontrast između hrapavog i glatkog.
Druga pločica razvija koordinirane pokrete prsta i podstiče razvoj spretnosti.Treća pločica predstavlja gradaciju u teksturi od finog do grubog.Ploče su od tvrde šper ploče dimenzije 24/13 cm i na njima je nalepljen šmirgl papir.
-Ploče sa nijansama gruboće: dimenzija 12 / 9 cm.U kutiji se nalazi pet parova pločica koje se razlikuju po nijansama gruboće.
-Ploče sa nijansama glatkoće:U kutiji se nalazi pet parova pločica koje se razlikuju po nijansama glatkoće. Korišćenje ovih materijala zahteva kontrolu i koordinaciju pokreta,te priprema dete za pisanje.

‚‚Odličan materijal za razvoj čula dodira i posredno, pripreme ruku za pisanje. Učimo dete da pravi razliku između hrapavog i glatkog, uočava gradaciju u teksturi od finog do grubog. Deca najbolje uče iskustveno‚‚Logopedsko edukativni centar Čabarkapa

Ocena proizvoda
Moje ime


Moj komentar Obaveštenje: HTML nije dostupan!

Ocena Loše            Dobro

Molimo upišite prikazani kod:

Nema više slika za proizvod.